FOOD BLOG

Enkele van mijn recepten zijn tot stand gekomen door een bijzondere samenloop uit mijn leven, soms iets uit het verleden en soms iets uit het heden. Hieraan heb ik verhaaltjes gekoppeld en zo is mijn FOOD BLOG ontstaan; 
Een praatje bij het plaatje!
 
Het Verleden:
 
Tijdens mijn kokkerellen komen er vaak herinneringen naar boven..beelden van vroeger...uit mijn jeugd...zoals: 
 
Toetjes maken samen met mijn moeder, bramen plukken in de duinen of bij de caravan, vrijdags met mijn moeder boodschappen doen op de groentemarkt in Den-Haag, zaterdags met mijn vader brood halen bij de warme bakker.
 
Maar ook geuren brengen allerlei gedachtes naar boven, de lucht van gekookte vis aan tafel, de groentesoep die in het weekend stond te pruttelen bij mijn oma op het fornuis, zelfgemaakte appeltaart, in het kleine oventje, in de caravan.
 

Het Heden:
 
Nu tijdens het kokkerellen komen er nieuwe ideeën naar boven...beelden van foto's die ik hierbij wil gaan plaatsen...gedachtes die nog een plek moeten krijgen.
 
Toetjes uitproberen met geheel nieuwe producten... verse kruiden knippen nu uit mijn eigen tuin...vrijdags de markt over, verse noten kopen, nu in Amstelveen...zaterdags brood halen..nog steeds bij een warme bakker.
 
Geuren brengen nu nog steeds allerlei gedachtes naar boven, de lucht van gegrilde vis aan tafel, de groentesoep die nu niet meer heel het weekend staat te pruttelen op het fornuis, zelfgemaakte appeltaart met geheel andere ingrediënten dan vroeger.
 
Bij bovenstaand komen er zoveel verhalen naar boven... verhalen die ik heel graag met jullie wil delen. 
 

 

Contact

www.devoedingsapotheek.nl 0651988266 of 0206401708