Vochtinbrenger

Dit sapje schud met recht je lichaam wakker. Peer zorgt voor een milde laxerende werking, dit helpt je bij uitscheiding van je gifstoffen. Gember brengt een trage spijsvertering op gang. Komkommer heeft een verfrissende, hydraterende werking. Citroen voor de beste zuurgraad van je lichaam.
 
 
 
Ingrediënten
 
  • 1/2 citroen, in stukjes
  • 2,5 cm gemberwortel, geschild
  • 1/2 komkommer, in plakjes, plus iets extra's voor de garnering
  • 1 peer, in blokjes
  • ijsklontjes, voor erbij
Bereiding
 
  1. Doe het geheel in de blender
  2. Serveer het sap met ijsklontjes
  3. Garneer het met schijfjes komkommer
 
 

BIJSLUITER!

Voedingsmiddelen die elkaar negatief beïnvloeden

Er zijn momenteel mensen die brood en aardappelen uit het voedingspatroon geschrapt hebben. Veel van deze mensen zijn over gegaan op 'groene smoothie's' o.a. gemaakt van rauwe broccoli of rauwe spinazie

Voeding waar vooral jodium in voorkomt (of extra aan te gevoegd) is o.a. brood en aardappelen. Een aantal voedingsmiddelen kan, vooral in rauwe toestand, de opname van jodium verhinderen o.a. broccoli en spinazie

Maak daarom meer variatie in je voedingspatroon. Dit sapje is daar één van.

 

Bijsluiter

Dit sapje pas perfect bij mijn BB-methode, zit vol met goede voedingsstoffen zoals; mineralen jodium en koper, vitamine C en de fytonutrienten hesperidine en OPC.

Jodium speelt een rol bij het behoud van een gezonde huid, haar en nagels. Koper zorgt voor bot-en weefselopbouw en helpt tegen pigmentvlekken. Vitamine C helpt tegen en het voorkomen van (huid)ontstekingen. Hesperidine zorgt voor versteviging van de bloedvaten(couperose). OPC heeft een beschermende invloed op het collageen en elastine van de huid en vaatwanden. 

OPC versterkt de werking van vitamine C, wat belangrijk is voor de aanmaak van collageen om de huid soepel te houden.

 

TIP!

Komkommer bevat jodium. Jodium is de beste antibiotica, antivirale en antiseptische stof in de natuur. Tevens optimaliseert jodium de opname van koolhydraten en werkt het cholesterolverlagend.

Contact

www.devoedingsapotheek.nl 0651988266 of 0206401708